SYSTEMBLOKK STEINSENTERET BØ

Velkommen til Systemblokk Steinsenteret Bø

Avdeling Bø

SYSTEMBLOKK STEINSENTERET BØ

Ta kontakt

Rune Soterud

Butikksjef

Trond Nilsen

Butikkansatt

Om oss

Steinsenteret Bø har spisskompetanse på stein og ovner og er ditt lokale senter for oppussing og vedlikehold. Vi har alt du trenger for å løfte stemningen – både inne og ute. Kom innom for gratis råd og spennende prisgarantier. Vi har fremtidens løsninger – allerede nå

F-520-int-02

Ovn og peis

Ingenting er som en vedovn eller en koselig peis, fordi de oser av tradisjon, kos og ikke minst varme. Vedovner og peiser er en gammel oppfinnelse. Og kanskje det er nettopp derfor de skaper lunhet og stemning også i moderne hjem? Vedovnen kan plasseres overalt, både hjemme og på hytta, på et kjøkken, i stua eller på et soverom.

mur pisa 2 Systemblokk

Betong

Steinsenteret leverer alt fra belegningstein til større betongelementer. Uansett prosjektstørrelse, ta kontakt med oss så planlegger vi sammen med deg. Vi har lang erfaring med å kvalitetsikre prosjekter både mot det offentlige og private markedet. I og utenfor vår butikk har vi en rekke utstillinger for å vise deg de ulike mulighetene med stein og betong.

sommerkampanje - systemblokk - oppdal skifer

Skifer og granitt

Skifer er et materiale med lange tradisjoner og uante bruksmuligheter. Granit inneholder minst like mange muligheter, men består av en annen bergartsammensetning. Enten ved bruk sammen, eller hver for seg vil både skifer og granit lyse opp prosjektet og garantere den berømte prikken over i`en.

Previous slide
Next slide
Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!