Systemblokk – Alt mulig blokka !

Pusse opp i sommer? Ny garasje? Kanskje bygge et svømmebasseng? Med Systemblokk er det bare kreativiteten som setter grenser!
Systemblokk-betongvegg

Systemblokk

– den raskeste, enkleste og mest solide måten å bygge en betongvegg på

Systemblokk er godt likt av selvbyggeren, bonden og proffen – grunnet dens enkelhet samt dens kompleksitet

Trenger du veiledning ?

Ta kontakt så hjelper vi deg med prosjektet ditt :

Rallevegen 164

3804 Bø i Telemark

mail@systemblokk.no
35 06 00 00

Som grunnmur, til uthus, tilbygg, driftsbygninger, garasjer, støttemurer – hva enn det måtte være!

Systemblokk-systemet består av blokker spesielt utviklet for bærende veggkonstruksjoner og støttemurer. Bruksområdene er likevel langt flere, som for eksempel svømmebasseng og delevegger

Denne not- og fjær betongblokken, genial i sin enkelhet, har veldig mye av æren for det Systemblokk AS er blitt idag. Det var med denne det startet for 40 år siden.

Betong er et tradisjonelt, forutsigbart og utprøvd byggemateriale som brukes i bæresystem, gulv og dekker, innvendige vegger og fasader. Betong er et svært formbart materiale i tillegg til at det er robust og sterkt, i miljøsammenheng er likevell den aller største fordelen materialets varmemagasinerende evne. 

Betongens termiske masse gjør at den kan brukes som et varmebatteri som lades opp og avgir varmen eller kulde igjen over tid. 

Vil du vite mer om egenskapene til betong?

Se ¨Bygg i Betong¨

 

Garasje

Med Systemblokk er det lett å få drømmen om garasje til å gå i oppfyllelse!

Etter at plata er støpt stables blokkene tørt til ønsket høyde, armering legges i underveis og man fyller muren eller veggen med betong fra toppen etterpå. Som eneste blokk på markedet kan Systemblokk 20 cm tørstables opp til 3 meters høyde før den fylles med betong, systemblokk 30 cm kan tørstables til 4 meter. Det er viktig å merke seg at med ´tørrstables´ menes det at blokkene rett og slett settes inntil og på hverandre uten noen form for mørtel eller annet.

Resultatet er en massiv betongmur eller vegg like solid som med tradisjonell forskaling og jernbinding, bare mye enklere!
Skal veggen ikke fylles ned kan søyle- og kroneutstøping være ett alernativ for å spare betong.

Trenger du veiledning ?

Ta kontakt: 35 06 00 00

 

Svømmebasseng

Bygge svømmebasseng? Bygg det med Systemblokk!

Svømmebasseng er en langsiktig investering som i mange år skal benyttes til bading og glede. Et godt planlagt badeanlegg sikrer en god investering. Ta kontakt med Systemblokk eller Pahlén så tidlig som mulig i prosessen så hjelper vi deg på rett vei.

Bygge det selv?

Vi viser deg hvordan du bygger svømmebasseng !

Landbruk

Systemblokk AS har i en årrekke produsert forskjellige produkter til landbruket, vår patenterte tørrstablingsblokk med not og fjær har vært benyttet til de fleste bruksområder og er nok kjent for de fleste

Systemblokk er også et godt alternativ for de som har mulighet for en del egeninnsats, blokken er velegnet til både gjødselkjeller, flytrenner og kanalomrøring

Med over 40 års erfaring, kvalitet, logistikk og leveringsdyktighet, kan vi tilby de beste alternativene på markedet. Ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for hjelpe deg

Ta kontakt

Svein Syvertsen

Salg / Logistikk

Ta kontakt

Øystein Haugen

Daglig leder for Systemblokk Notodden