Realiser Hyttedrømmen

Hytta er stedet for å slappe av og nyte varmen fra peisen. Skal du pusse opp hytta, hus eller leilighet er det alltid mye å tenke på- La deg inspirere!
hyttedrømmen jøtul systemblokk

Hytta er stedet for å slappe av og nyte varmen fra peisen. Skal du pusse opp hytta, hus eller leilighet er det alltid mye å tenke på. Bla deg nedover og la deg inspirere. Realiser hyttedrømmen din !

 

Ildsted

 

Drømmer du om et nytt ildsted? Et godt ildsted skal skape hygge og varme, men det er også viktig at det innfrir dine krav til utseende, effekt og utslipp. Det er enklere å bytte enn du kanskje tror.

 
Jøutls vedovner, peiser og innsatser håndlages i støpejern i Norge. Med bakgrunn i en stolt tradisjon har vi mer enn 160 år kombinert solid og vakkert håndverk med kunsten å bekjempe kulde. Det er bakgrunnen for vår posisjon som markedsleder og som det foretrukne valget for kravstore kunder verden over.
Vi tilbyr våre kunder det absolutt beste, derfor er våre produkter håndlaget i Norge av de beste tilgjengelige materialene. Den enestående holdbarheten er grunnen til at Jøtul tilbyr markedets lengste garanti. Gå inn på Jøtul sin nett side, registrer ditt ildsted og få 25 års garanti.

Drømmer du om ett nytt ildsted? Vi har opptil 50 % på våre utstillingsmodeller fra Jøtul og Scan på Black Friday!

Til venstre : Jøtul F 602, er en praktisk vedovn med både personlighet og særpreg.

 

Den er lett å plassere, varmer effektivt og leveres med en praktisk kokeplate på toppen.

Skifer

Skifer er blitt skapt av enorme krefter gjennom flere hundre millioner år. Ut i fra geologiske prosesser er det skapt utallige varianter av naturlige farger og mønstre – hver stein er unik. Den gode norske skiferen kan brukes til det meste både inne og ute. 

Et flott tak med rund eller firkantet stein. Trapper, veier og stier med skiferstein lagt i sand eller sement. Mur og vegger vakkert dekorert med skifer eller plattinger, terrasser og gulv. Mulighetene er så mange med stein fra det norske grunnfjell.

Pipe

Oppdal Pipeheller er en ekslusiv skiferstein med fin og ru overflate i tykkelse 2-5 cm, som gir pipen eller utegrillen et mer naturlig og røft utrykk. Pipehelle fra Oppdal sten leveres med hugget kant.

Selve pipa er forblendet med Rustikk forblending 15-30 mm, Oppdal Mørk.

Pipeheller er råhugget og tilpasset for å gi deg en perfekt avslutning på pipa.

Denne pipa er kledd med skifermurstein dybde 5-8

Oppdal pipeheller finnes i størrelsene: 55×55 cm, 2-4 cm tykk, 65×65 cm, 2-4 cm tykk,75×75 cm, 2-4 cm tykk, 90×90 cm, 2-5 cm tykk, 80×120 cm, 2-5 cm tykk

Heller og Flis

Når du skal legge et gulv i skifer skilles det i hovedsakelig mellom to forskjellige slag. Flis og bruddheller. Bruddhellene varierer i utseende, form og størrelse. Bruddehellene legges i et mer tilfeldig mønster og blir tilpasset ved hugging.

Bruddheller

All skifer blir hugget ut og formet for hånd. Naturen har gitt oss tilgang på et fantastisk råmateriale og det skal behandles med respekt. Oppdal gulvbrudd er en eksklusiv skiferstein med fin og glatt overflate. Bruddhellene har de fineste sjatteringene med sin store størrelse og fantastiske overflate, som gir gulvet ditt det utseende du drømmer om.

Legge selv? 

Røff sittegruppe i skifer. Bordplater produseres i mange varianter. Runde bord produseres i diameter fra 70 cm, med hugget kant. Til disse leverer vi en bordfot som er x-formet. Røffe bordplater med bruddkanter (ujevne kanter) er massive bordplater i tykkelsessortering 40-60 og 60-14 mm. Føtter til disse er massive skifer klumper.

Har du sprøsmål? Ta kontakt

Trond Møller

trond@systemblokk.no

408 45 286

Ta kontakt

Melissa Aaland

Salg