Ny peis?

Skal du kjøpe ny peis? Systemblokk er forhandler av både Jøtul peis og Scan peis.
Peis - SCAN 1010, Systemblokk

PEIS

Jøtul eller Scan?

Ingenting er som en vedovn eller en koselig peis, fordi de oser av tradisjon, kos og ikke minst varme. Vedovner og peiser er en gammel oppfinnelse. Og kanskje det er nettopp derfor de skaper lunhet og stemning også i moderne hjem. Vedovnen kan plasseres overalt, både hjemme og på hytta, på et kjøkken, i stua eller på et soverom. 

Ønsker du å bytte ut din gamle ovn eller få hjelp til å se hvilke muligheter du har i ditt hjem? Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen som består av 35 butikker. Systemblokk er stolt leverandør av Ildstedet.

Hos oss får du all hjelp du trenger på ett sted. Våre kvalifiserte og erfarne fagfolk hjelper deg hele veien fra planlegging og veiledning, til leveranse og montering. Kom innom en av våre butikker enten i Bø eller Notodden og ta en titt på vår utstilling, eller se mer utvalg på Ildstedet.no

S Y S T E M B L O K K   L E V E R E R   S C A N

Siden selskapet ble startet i Odense i 1978, har Scan fokusert på å tilby våre kunder de beste peisovnene på markedet med særlig fokus på design, innovasjon og bruker vennlighet. For oss handler det ikke bare om varme – men om å levere perfekt flamme, omgitt av et designmøbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige ideer og fokus på detaljer, har gjort Scan til en av lederne innen peisovner.

Scanovner kombinerer det beste innen dansk design, håndverk og dyktig prosjektering. De er designet for å gi veldig effektiv varme ved å sørge for at treet brennes veldig rent med flott utsikt over brannen. Scan har fått mange internasjonale priser for fremragende design.

S Y S T E M B L O K K   L E V E R E R   J Ø T U L

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

Vi har gode argumenter for valget av støpejern i våre produkter. Først og fremst er det ekstremt holdbart. Det er lett å skifte deler, og de beholder fasongen selv etter mange års bruk. Slik sikrer vi at eksempelvis dørene ikke får glipper, og at hengsler og lukkemekanismer er pålitelige selv etter langvarig belastning. Reservedeler forlenger levetiden til et Jøtulprodukt

Mulighetene er mange med ovner i fra Jøtul

L U N T   M E D   K L E B E R S T E I N

Nyt vakre flammer omrammet av naturens eget varmelagrende materiale. Klebersteinen lagrer varme under fyring og slipper den sakte ut i rommet etter at ilden har slukket. Kombinasjonnen av Jøtuls støpejern og kleberstein gir unike varmeegenskaper og lang levetid. Jøtul har 10 års garanti.

Ta kontakt

Øystein Haugen

Daglig leder for Systemblokk Notodden