Heller

Er du glad i litt større flater kan heller benyttes i gårdsrom, på terrasser, hager og parker. Heller passer utmerket i kombinasjon med både belegningsstein og naturstein. Dessuten er de enkle å legge.

Heller kan brukes både i hage og i oppkjørsel.

Hellene er noe større en vanlig belegningsstein og kommer i kvadratiske former.

Velg i betong, granitt og skifer!

Betongheller

Betongheller er kvalitetskontrollerte, vedlikeholdsvennlige og funksjonelle betongsteiner som passer like godt i offentlige områder som i private hager og hjem.

Er du glad i litt større flater kan betongheller benyttes i gårdsrom, på terrasser, hager og parker. Heller passer utmerket i kombinasjon med både belegningsstein og naturstein. Dessuten er de enkle å legge.

Systemblokk produserer Helle med fas. Dette er slette heller som er moderne, pene og enkle å vedlikeholde. I dag er det også en meget populær helle som passer bra til funkisstilen. Enkelheten fremhever andre materialer, omgivelser og grønne miljøer. Hellen fåes i både 30×30 og 40×40.

Cambridge betongheller er en ny generasjon heller med en natursteinliknende overflate. Overflaten gjør at hellene skiller seg ut og gir hagen noe ekstra. Cambridge passer perfekt som en ramme rundt huset, som en sti i hagen eller utenfor inngangspartiet. Cambridge betonghelle har en struktur som kan minne om skifer og gir ett eksklusivt utseende. De kan legges i kombinasjon med andre heller og belegningssteiner eller for seg selv.

Skiferheller

Skiferheller 40×40 i fra Oppdal er en eksklusiv skiferstein med fin og ru overflate i tykkelse 2-4 cm som gir gangstien eller hagen din et mer naturlig og røft uttrykk. Skifer heller fra Oppdal Sten leveres med hugget kant som gjør at du kan bruke den til for eksempel et ekte skiferbord.

Granittheller

Granittheller passer perfekt til trapper, inngangsparti og terrasser. Flisene og hellene har en flammet overflate for at de ikke skal være glatte. Granittheller tåler salting om vinteren, noe som er en fordel samenlignet med tradisjonell betongstein.

Med 40 års erfaring, kvalitet, logistikk og leveringsdyktighet, kan vi tilby de beste alternativene på markedet.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg på vei med prosjektet ditt!

Ta kontakt

Melissa Aaland

Salg