Granitt

Vakre uteområder – akkurat slik du har ønsket
Granitt naturstein Systemblokk

 

Granitt naturstein

Vakre uteområder

-akkurat slik du har ønsket

 

Granitt er en massiv bergart. Granitt blir ofte brukt til trappetrinn kantstein, brostein og murblokker grunnet dens enorme slitestyrke og form av lite vedlikehold.

Granitt er i første klasse når det gjelder ekstreme klimatiske påkjenninger. Den er upåvirket av frost, forurensninger, salter og har ekstrem god slitestyrke.

Vakker er den også


Granitt brostein

T r i n n


Granitt trinn impala Systemblokk

Massive granitt trinn gir et robust utseende til din trapp. Det er også tidsbesparende og en hurtig måte å lage til en trapp.

Vi har to varianter av utseende, naturhugget eller saget/flammet topp med råhugget front. Våre massive granittrinn finnes i mange ulike størrelser og man kan også velge mellom ulike overflater og fronter, der i blant flammet og naturhugget.


Granitt - Systemblokk

 

G a t e s t e i n / b r o s t e i n


Granitt brosteinGranitt brostein  er ett råhugd produkt som passer godt til fortau, torg, gågater og lignende. Steinen passer også bra til bruk i kombinasjon med belegningsstein og som kantstein. Brostein er tilhugd stein som passer veldig bra til områder som skal tåle mye slitasje, eller rent dekorativt som kantsein

Belegningsstein i granitt er en slitesterk stein som holder seg like fin år etter år. Steinen er tromlet for å gi et rustikt inntrykk. Den legges på samme måte som belegningsstein i betong.Granitt naturstein Systemblokk

G r a n i t t   f l i s


Granitt heller 30x60x1,5Granitt flis og heller passer perfekt til trapper, inngangsparti og terasser. Steinene har en flammet overflate for at de ikke skal være glatte. De finnes også som trinn og sålbenk.

G r a n i t t   m u r

 

Granitt massiv mur

 

Med granitt mur får du en flott og varig mur, hurtig satt opp. Med et godt fundament stables muren hurtig på plass. Vår mur har to sagede sider og to sider med natursplitt. En tett og jevn mur med et rustikt utseende. Muren leveres i ulike dimensjoner. Vi kan også levere mur med spesielle mål og utseende, slik som buer, amfi osv

 

G r a n i t t   m ø b l e r

_____

Granitt Bord

Granitt Bord

Granitt bordet er laget i en mørk grå granitt og har røffe naturhuggende ben. Bordplaten har også en røff kant som gir den et robust utseende. Toppen på bordplaten er saget og flammet slik at du får en jevn og fin bordplate.

_____

Gi hagen din et løft med møbler laget i naturstein! Vakkert og se på, lite vedlikehold og varigheten er evig

Granitt Benk

Granittbenk Ice Crystal Systemblokk

 

Granitt benken er laget i en lys grå granitt og har røffe naturhuggede ben. Sitteplaten er saget og flammet, men har en røff kant som gir et tøft utseende.

Granitt Blomsterurne

Granitt Blomsterurne Systemblokk

Våre blomsterkasser og steinmøbler er laget i massiv granitt. Urner er ikke limt, men saget ut av hele blokker.

Produktene er veldig værbestandig og solide. De tåler å stå ute hele året, og beholder det flotte utseende år etter år

Kom innom våre steinsentre i Notodden eller Bø – så hjelper vi deg!

Systemblokk Steinsenteret Bø:

Gvarvvegen 332  –  3800 Bø i Telemark
07 – 17 (09 – 15)
Tlf: 35 95 19 67

Systemblokk Notodden :

Semsvegen 33  –  3676 Notodden
07 – 17 (09 – 15)
Tlf: 35 02 91 00

Du kan også handle granitt i vår nettbutikk

 

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!

Ta kontakt

Melissa Aaland

Salg