Å bygge med Systemblokka

Med Systemblokka kan du bygge nesten hva som helst!
Systemblokk 20 cm Helblokk
42 pr. stk
Systemblokk 20 cm Hjørneblokk / Endeblokk
42 pr. stk
Systemblokk 20 cm Halvblokk
21 pr. stk
Systemblokk 20 cm toppplate
21 pr. stk

Sett opp en ny grunnmur, til uthus, tilbygg, driftsbygninger, garasjer, støttemurer – hva enn det måtte være!

Systemblokks patenterte fjær og not system lar deg tørrstable blokkene til ønsket resultat, du kan gjøre det meste selv.

Med Systemblokka kan du bygge alt fra svømmebasseng til driftsbygninger!

Det er fantasien som begrenser hva du kan bygge med systemblokka. Vi har vindusløsninger, hjørneblokker, halvblokker, endeblokker og toppplater. En Systemblokkvegg blir en fullverdig betongvegg, når den er armert riktig og fylt med betong.

Nå kan du bygge garasje med plass til både bil og bod, og du kan gjøre det selv.

Du kan også bygge svømmebasseng med Systemblokka! Les mer her!

Montering av Systemblokka 

Systemblokk-systemet består av blokker spesielt utviklet for bærende veggkonstruksjoner og støttemurer. Bruksområdene er likevel langt flere, som for eksempel svømmebasseng og delevegger. Både for 20 og 30 cm bredder inngår normalblokk, startblokk, hjørneblokk, halvblokk og endeblokk (for 20 cm systemet er hjørne- og endeblokk samme blokken). Betongblokker fra Systemblokk er svært godt egnet til skillevegger grunnet sine egenskaper med tanke på lyd, brannsikkerhet og bæreevne.

Systemblokk hjørneløsning

Systemblokk er en patentert tørrstablings- og forskalingsblokk i 20 og 30 cm tykkelse. Som eneste blokk på markedet kan Systemblokk 20 cm tørstables opp til 3 meters høyde før den fylles med betong, systemblokk 30 cm kan tørstables til 4 meter. Systemblokk 20 cm kan brukes som støttemur opp til 1,8 meter og 30 cm kan brukes opp til 3,5 meter.
Betongforbruk:
80 l. pr m2 – 3,2 l. pr.hull – 6,4 l. pr. blokk

De kraftige vangene i blokken gjør den ikke bare til den mest solide blokken på markedet, men også til blokken med det laveste betongforbruket på kun 80 l/m2 for 20 cm og 160 l/m2 for 30 cm. En Systemblokk-mur armeres etter behov og kan i de fleste tilfeller erstatte tradisjonell forskaling og jernbinding. Resultatet blir en lønnsom, solid, miljøvennlig og vedlikholdsfri mur.

Systemblokk vindusløsning

Foto : Anne Tharaldsen Haugen

Artikkel : Anne Tharaldsen Haugen