Systemblokk Notodden inviterer til Damenes Aften

Jøtul og Norsk Steinmiljø

ONSDAG 8 MARS    KL 16:00 – 18:00

Vi på Systemblokk Notodden vil gjerne få inviterere deg til Damenes Aften den 8 mars. Vi kan by på forfriskninger, snitter og kake. I løpet av kvelden vil det bli holdt foredrag om Jøtul, Norsksteinmiljø og Glittertapet. Det vil bli mulighet for å stille spørsmål til både oss og foredrag holderne underveis. Vi er her for å hjelpe deg i gang med prosjektet ditt! Hjertelig velkommen skal du være!

  • 16:15 daglig leder for Systemblokk Notodden Øystein Khil-Haugen ønsker velkommen
  • Foredrag : Glitterdekor ca 20 min
  • Foredrag : Jøtul ca. 20 min
  • Foredrag : Norsk Steinmiljø 20 min
  • Slutt : ca 18:00

DET ER ENKLERE Å BYTTE ENN DU TROR!

Ønsker du å bytte ut din gamle ovn eller få hjelp til å se hvilke muligheter du har i ditt hjem? Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen som består av 35 butikker.

Jøutls vedovner, peiser og innsatser håndlages i støpejern i Norge. Med bakgrunn i en stolt tradisjon har vi mer enn 160 år kombinert solid og vakkert håndverk med kunsten å bekjempe kulde. Det er bakgrunnen for vår posisjon som markedsleder og som det foretrukne valget for kravstore kunder verden over.

Norsk SteinMiljø AS er en av Norges ledende aktører innen import og salg av natursteinprodukter. Norsk SteinMiljø satser bevisst på produkter av høy kvalitet. Vi sørger for god oppfølging og service overfor våre forhandlere og kunder. Panelstein gir et flott og naturtro utseende. Med slett bakside er det enkelt å lime panelen rett på veggen. Elementene settes sammen kant i kant og med egne hjørner får du gode og flotte løsninger. Steinene egner seg like godt ute som inne.

Glitterdekor har fått et showroom i vår butikk på Notodden. Katrine er her onsdag 8 mars for å holde et foredrag om den glitrende tapeten.