Steingærne Dager 2019 !

rengjør skifer innendørs steinfix systemblokk

Steingærne Dager 2019 !

03 – 04 mai

tilbudene varer fra 03.05.19 til og med 04.05.19

s y s t e m b l o k k   n o t o d d e n   –   s e m s v e g e n   3 3

tlf : 35 02 91 00

Velkommen til årets Steingærne Dager!

Vi slår til i år igjen med kjempe gode tilbud, lek og moro for de minste og ikke minst Systemblokk Strongman. Hvor den heldige vinneren stikker av med hele 10 tonn systemblokker til en verdi av kr 20 000,-

Fredag 03.05.19

Hoppeslott  for  de  minste – hele dagen

Grillen  fyres opp – gratis  mat  &  drikke

Konkurranser    vinn  flotte  premier

___

Lørdag 04.05.19

Hoppeslott  for  de  minste – hele dagen

Grillen  fyres opp – gratis  mat  &  drikke

Selvbygger  kurs  med  systemblokka  – kl 12:00 – 14:00

Klovnen  ekko  kommer ! FRA  KL  11:00

Konkurranse : ´Systemblokk  strongman´ kl 13:00

_____

Tilbud

 

Ildsted

Alle Scan modeller – 20%og alle Jøtul modeller -25%

Steingærne dager 2019 - Systemblokk Scan-80-HT-int-2

Vi  selger  ut  utstillings  modellene  av  våre  ovner  med  opptil 50 % avslag

Jøtul eller Scan?

Ønsker du å bytte ut din gamle ovn eller få hjelp til å se hvilke muligheter du har i ditt hjem? Ildstedet er Norges mest erfarne faghandelsgruppe innen varmebransjen som består av 35 butikker. Systemblokk er stolt leverandør av Ildstedet.

Hos oss får du all hjelp du trenger på ett sted. Våre kvalifiserte og erfarne fagfolk hjelper deg hele veien fra planlegging og veiledning, til leveranse og montering. Kom innom en av våre butikker enten i Bø eller Notodden og ta en titt på vår utstilling, eller se mer utvalg på

_________

Lifjell Støttemur

– 40 %, 615 kr pr m2

Lifjell Mini, SystemblokkLifjell Mini er vår mest solgte støttemur. Grunnet det er den rimeligste støttemuren som er på markedet. Lifjell er et komplett støttemursystem som er enkelt å bygge med for alle selvbyggere!

Lifjell ministøttemur er spesielt utviklet med tanke på stabilitet, enkel og rask montering. Med ministøttemur kan du enkelt lage buer og hjørner. Ministøttemur egner seg like godt til lave som høye murer. Høye murer eller murer som blir utsatt for store belastninger, forankres i bakfyllingen med jordarmeringsnett spesifisert etter nøye dimensjoneringsberegninger som er utført av geo tekniker. Les vår monteringsanvisning

Les mer om våre støttemurer HER

_________

Holmegaard Belegningsstein

Tromlet belegningsstein 5 cm kr 119,-  pr m2

sommerkampanje - systemblokk - Holmegaard Tromlet 6 cm belegningsstein SystemblokkHolmegaard belegningsstein 5- og 6 cm gråmix er en tromlet belegningsstein, som betyr at steinen har vært gjennom en aldringsprosess (tromling) hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske, rustikke utseendet. Den tromlede serien Holmegaard er den desidert mest solgte belegningssteinen. Det rustikke utseende steinen får, etter behandling i en trommel, faller i smak hos mange.

For inspirasjon – se våre tips og råd sider!

_________

Skifer

fra kr 149,- pr m2

Skifer Bruddheller

Flis rustikk, mini brudd og 3-4 cm mellom brudd fra kr 149,-

Skifer er blitt skapt av enorme krefter gjennom flere hundre millioner år. Ut i fra geologiske prosesser er det skapt utallige varianter av naturlige farger og mønstre – hver stein er unik.

Den gode norske skiferen kan brukes til det meste både inne og ute. Et flott tak med rund eller firkantet stein. Trapper, veier og stier med skiferstein lagt i sand eller betong. Mur og vegger vakkert dekorert med skifer eller plattinger, terrasser og gulv. Mulighetene er så mangt med stein fra det norske grunnfjell.

Skal du legge skiferen selv? Klart du kan!

_________

ReCon Mur

-20 % ved bestilling 3.05 – 4.05.19

recon mur støttemur systemblokkRecon støttemur ® er støttemuren for de store jobbene. Den er utrolig effektiv å jobbe med. Med godt forarbeid har vi klart å stable hele 25m² i timen. Det er det få eller ingen som kan gjøre bedre.

Recon støttemur blokken har en størrelse i front på 122×40,6 cm, dette gir ca 0,5 m² ferdig mur pr blokk. Systemet består av 1 standardblokk med forskjellige dybder/vekter, hjørneblokk høyre/venstre, halvblokk, toppblokk og tilpasningsblokker

V  e l k o m m e n   t i l

Steingærne Dager

Ledig stilling Systemblokk_40år - logo