sommerkampanje !

sommerkampanje systemblokk 2018

tilbudene varer

01.06.18 – 01.08.18

Sommeren er her!

Vi ønsker å ferie dette med en sommerkampanje! Skal du ordne å stelle i hagen i år? Legge nytt gulv ute? Få drømmehagen du alltid har ønsket deg

Oppdal Skifer Helle 40 x 40

kr 136,- pr stk


sommerkampanje - systemblokk - Oppdal tråkkhelle

Oppdal Skifer tråkkheller 40×40 i fra Oppdal er en eksklusiv skiferstein med fin og ru overflate i tykkelse 2-4 cm som gir gangstien eller hagen din et mer naturlig og røft uttrykk. Skifer heller fra Oppdal Sten leveres med hugget kant som gjør at du kan bruke den til for eksempel et ekte skiferbord.


sommerkampanje - systemblokk - oppdal skifer

Skifer trenger ikke nødvendigvis bare være på gulv eller på vegg. Vær kreativ med skiferen og kobiner mykt treverk med den røffe steinen fra det norske grunnfjell.


sommerkampanje - systemblokk - oppdal skifer

Belegningsstein

Holmegaard Tromlet 6 cm Gråmix

kr 149,- m2


sommerkampanje - systemblokk - Holmegaard Tromlet 6 cm belegningsstein Systemblokk

Holmegaard Tromlet 6 cm gråmix er en tromlet belegningsstein, som betyr at steinen har vært gjennom en aldringsprosess (tromling) hvor kanter og flater slites for å oppnå det klassiske, rustikke utseendet. Den tromlede serien Holmegaard er den desidert mest solgte belegningssteinen. Det rustikke utseende steinen får, etter behandling i en trommel, faller i smak hos mange.

Lifjell Mini Grå

kr 30,- pr stk


sommerkampanje - systemblokk - Lifjell mini støttemur systemblokk

Lifjell Mini Grå er vår mest solgte støttemur. Grunnet det er den rimeligste støttemuren som er på markedet. Lifjell er et komplett støttemursystem som er enkelt å bygge med for alle selvbyggere!

Betonghelle 30 x 30

kr 16,- pr stk

sommerkampanje - systemblokk - betonghelle 30x30

Slette betongheller er moderne, pent og enkelt å vedlikeholde. Dette er en meget populær helle som er inn i tiden, og som passer bra til funkisstilen. Enkelheten gjør at detaljer ved  andre materialer, omgivelser og grønne miljøer fremheves.

Tilbudene gjelder ut sommeren :

fra 01.06.18 t.o.m 01.08.18

Har du spørsmål? Ta kontakt

Jannicke Låstad

jannicke@systemblokk.no

35 02 91 00