Sommerkampanje! 12.06 – 31.07

Sommerkampanje Systemblokk

Vi kjører en kampanje fra 12 juni og ut juli!  Varene er å finne i våre butikker, Systemblokk Steinsenteret Bø og Systemblokk Notodden, også her på vår nettbutikk. Systemblokk vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd! Ved bestilling av betongvare er det ca 3-5 dagers leveringstid.

P E I S

Ingenting er som en vedovn eller en koselig peis, fordi de oser av tradisjon, kos og ikke minst varme. På Systemblokk Notodden og Systemblokk Steinsenteret Bø har vi et stort utvalg av peiser i fra Jøtul og Scan! Se flere av våre peisovner på Ildstedet.no

G R A N I T T

Granittflis og heller passer perfekt til trapper, inngangsparti og terrasser. Flisene og hellene har en flammet overflate for at de ikke skal være glatte.

Blomsterkasse 40x40x40
Granitt blomsterkasse 40x40x40
2 198 ,-pr. stk

S T A C K S T O N E

StackStones lave vekt og stabile not&fjær patent gjør den til mulighetenes byggekloss. Steinene låser hverandre enkelt og blir en stabil støttemur med lang levetid.

Stackstone Helstein
Fra 24 ,-pr. stk

Les mer om Støttemur HER

S K I F E R

Oppdal tynn brudd er en eksklusiv skiferstein med fin og glatt overflate i tykkelse 1-2 cm med en minimum størrelse på 0,12m2. Perfekt for terrasse, inngangsparti, trapper etc.

LAGERSALG ! Oppdal Mellomstor Brudd 1-2 cm tykk

9 998 ,-pr. pall

Les mer om Skifer HER

L I F J E L L   M I N I  &  L I F J E L L   E K S K L U S I V

Lifjell Mini og Lifjell Eksklusiv er et komplett støttemursystem som er enkelt å stable. Lifjell-systemet er utstyrt med en låsefals bak på hver stein, dette gir svært god stabilitet

Lifjell Mini Helblokk
31 ,-pr. stk

Les mer om Støttemur HER

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!

Ta kontakt

Øystein Haugen

oystein@systemblokk.no

472 01 185