ReCon Mur

ReCon Mur

Støttemuren for de virkelig store oppgavene!

Recon mur blokkene blir produsert i vår nye ”WetCast” linje og er produsert i bløt betong. De har enstørrelse i front på 122×40,6 cm, dette gir ca 0,5 m² ferdig mur pr blokk. Systemet består av 1 standardblokk med forskjellige dybder/vekter, hjørneblokk høyre/venstre, halvblokk, toppblokk og tilpasningsblokker.

ReCon mur har en granittlignende fasade som gir ett svært attraktivt ytre, dette i kombinasjon med murens styrke gjør den unik. Blokkene produseres i grått, men kan leveres i andre farger på bestilling.
Muren kan ta store høyder og har ett naturlig utseende. Blokkene har god passform og kan settes rett på ett pakket bærelag. Monteres raskt med gravemaskin, hjullaster, kran eller direkte fra lastebilen.

Vi mener at på sikkerhet, hastighet, kvalitet og pris har vi ingen reelle konkurrenter slik markedet ser ut i dag. I de fleste tilfeller gjør vi en veiledende stabilitetsvurdering etter at vi har besiktiget tomten.

En av de store fordelene med ReCon systemet er at den kan legges i sving innvendig og utvendig og i 90° vinkler. Dette gjør det lett å tilpass muren til de fleste tomter på en naturlig måte.

En annen stor fordel er at den kan stables veldig bratt slik at du kan få større plass på toppen av muren. En stor fordel der det er liten plass.

Dokumentasjon

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!

Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Ta kontakt

Aslak Fjeld

Salg ReCon Wall

Einar Forberg

Salg ReCon Wall

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.