Plattendekke

Produkt beskrivelse.

Plattendekket får allerede på formbordet innlagt nødvendige hovedarmering og gitterdragere. Med minimal klargjøring er dekkene klare til å males.

Standard bredde er 2480mm, men hvert element blir skreddersydd til hvert enkelt prosjekt mtp bredde, lengde og eventuelt andre ønsker som for eksempel utsparing til pipe og trapp. Vi kan også støpe inne El.bokser og sprinkler til sprinkelanlegg.

Produkter som brukes og hvorfor de brukes

Plattendekke er fordelaktig ved mange forskjellige byggeoppgaver. Idet pre-fabrikasjonen og den tradisjonelle utførelsesmåten git fordeler som forenes til et solid og pent resultat.

Før utlegging av platene skal nødvendig stempling anordnes. Alle installasjoner utlegges før påstøp av betong. Man sparer forskaling og armerings-arbeide, og kan komme raskt i mål, uavhengig av vær. Plattendekke kommer også i forspendte dekker som tåler opp til 12 meters spen uten skillevegger.

Montering på byggeplass

Plattendekke Systemblokk

Systemblokk elementer kan stables 10-11 elementer i høyden på lastebil. Dersom monteringsrekkefølge er oppgitt, stables elementene, så langt det lar seg gjøre, i riktig rekkefølge. Mindre elementer må plasseres på toppen, så det kan forekomme at elementer må lastes av bilen, og mellomlagres.

Skjøtarmering skal legges mellom elementer i underkant. Denne armeringen er ofte et K335 armeringsnett med en bredde på 500mm. Overkantarmering legges over opplegg, og i de skjøtene som ikke får armering av dette, legges det ett standard K-355 nett, for å dekke minimumsbehov.

Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.