SYSTEMBLOKK NOTODDEN

Velkommen til Systemblokk Notodden

AVDELING NOTODDEN

SYSTEMBLOKK NOTODDEN

Ta kontakt

Øystein Haugen

Daglig leder for Systemblokk Notodden

Aslak Fjeld

Salg ReCon Wall

Om oss

Systemblokk Notodden leverer alt fra støttemurer, skifer til belegningsstein. Med over 40 års erfaring, kvalitet, logistikk og leveringsdyktighet, kan vi tilby de beste alternativene på markedet. Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!

sommerkampanje - systemblokk - oppdal skifer

Skifer og granitt

Skifer er et materiale med lange tradisjoner og uante bruksmuligheter. Granit inneholder minst like mange muligheter, men består av en annen bergartsammensetning. Enten ved bruk sammen, eller hver for seg vil både skifer og granit lyse opp prosjektet og garantere den berømte prikken over i`en.

recon mur støttemur systemblokk

ReCon mur

ReCon Wall gjerde og støttemur har en granittlignende fasade som gir ett svært attraktivt ytre, dette i kombinasjon med murens styrke gjør den unik. Blokkene produseres i grått, men kan leveres i andre farger på bestilling. Muren kan ta store høyder og har ett naturlig utseende. Blokkene har god passform og kan settes rett på ett pakket bærelag. Monteres raskt med gravemaskin, hjullaster, kran eller direkte fra lastebilen. Se egen side om Recon mur her

mur pisa 2 Systemblokk

Belegningsstein og støttemur

Systemblokk Notodden leverer alt fra belegningsstein til store støttemurer. Vi har Norges største utstilling av Systemblokk varer for tips og inspirasjon. Våre butikk ansatte har lang erfaring med hage, hus og bygg. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å planlegger ditt prosjekt.

Previous slide
Next slide
Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Vi vil alltid ha lave priser fordi vi leverer betongproduktene direkte fra egen fabrikk – ingen mellomledd!