Systemblokk

Systemblokk

Systemblokk 20 cm er den beste og mest solide måten å bygge en betongvegg på. Systemblokk er et not og fjær system og kan stables til 240 cm høyde før fylling av betong. 
Systemblokka kan brukes til garasje, svømmebasseng, ringmur og til alle plasser det måtte trenges en betongvegg. Er du usikker på antall blokker du trenger prøv vår mengdekalkulator.

For ytterligere informasjon se vår monteringsanvisning.

 

Systemblokk gjør bygging til en lek

Systemblokk 20 cm er en patentert tørrstablings- og forskalingsblokk i 20 og 30 cm tykkelse.

Det spesielle med Systemblokk er not- og fjærsystemet på alle kanter av blokken, over, under og i begge ender. Med dette systemet stables blokkene enkelt, stabilt og med et svært godt resultat!

For å enkelt regne ut pris på ditt ditt prosjekt regner du ut antall m² minus eventuelle vindu, dører og andre åpninger. Vi har samme pris på alle blokkene som gjør at du kan taste inn antall m² i kalkulatoren for å se totalprisen på systemblokker uavhengig av antall hjørner, avslutninger og delevegger. 

Som eneste blokk på markedet kan Systemblokk 20 cm tørstables opp til 2.40 meters høyde før den fylles med betong, systemblokk 30 cm kan tørstables til 4 meter.

Systemblokk 20 cm kan brukes som støttemur opp til 1,8 meter og 30 cm kan brukes opp til 4 meter.

De kraftige vangene i blokken gjør den ikke bare til den mest solide blokken på markedet, men også til blokken med det laveste betongforbruket på kun 80 l/m2 for 20 cm og 160 l/m2 for 30 cm.                        En Systemblokk mur armeres etter behov og kan i de fleste tilfeller erstatte tradisjonell forskaling og jernbinding. Resultatet blir en lønnsom, solid, miljøvennlig og vedlikeholdsfri mur.

 

 

MONTERINGSANVISNING

BROSJYRE

BROSJYRE GARASJE

 

FDV

Topplate
Halvblokk
Hjørneblokk
Helblokk
Systemblokk 20 Helblokk
Vekt
20 kg
Antall pr m2
12.5
Antall pr pall
48
m2 pr pall
3.84
Vekt pr pall
1000
Liter pr m2
80
Systemblokk 30 Helblokk
Vekt
25 kg
Antall pr m2
12.5
Antall pr pall
24
m2 pr pall
1.92
Vekt pr pall
600
Liter pr m2
160
Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Ta kontakt

Svein Syvertsen

Salg / Logistikk

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.