Pilarblokk

Pilarblokk

Pilarblokka egner seg svært godt som pilarer for hytter og hus, terrasser og brygger. Den kan også brukes som gjødselsstolpe, søyle og annet.

Systemblokk pilar- og søyleblokk har selvsagt også det unike not- og fjærsystemet, noe som gjør blokkene svært enkle i bruk. Pilar- og søyleblokken tørrstables enkelt til ønsket høyde, for så å armeres og fylles. Armeringsmengde og mørteltype avhenger av kravene til styrke og stabilitet.

Pilar- og søyleblokken tørrstables enkelt til ønsket høyde, for så å armeres og fylles. Armeringsmengde og mørteltype avhenger av kravene til styrke og stabilitet. Blokken er 250x250x200 mm (LxBxH) og har ett volum på 4,5 liter. Pilar- og søyleblokk egner seg svært godt som pilarer for hytter og hus, terrasser og brygger.

Dokumentasjon

Teknisk data
Vekt
18 kg
Antall pr pall
48
Vekt pr pall
900
Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.