Forskalingsblokk

Forskalingsblokk

Forskalingsblokka er som Systemblokka, utrolig enkel å bruke. Blokkene settes på et nøye avrettet bærelag, et støpt fundament, en ringmur – alt etter hva den skal brukes til. Blokkene tørrstables, armering legges i underveis og til slutt fylles blokkene med betong.

I motsetning til Systemblokka har ikke forskalingsblokka det patenterte not- og fjærsystemet, dette betyr at forskallingsblokka utstøpes for hver 1-1,5 høydemeter, mot Systemblokk 20 på 2,4 meter og Systemblokk 30 på 4 meter.

Forskalingsblokk produseres med vanger som er 30 mm tykke mens Systemblokka har vanger på 50 mm – dette gjør at forskalingsblokka krever 100 liter betong pr m² for full utstøping mot Systemblokkas 80 liter pr m².

Med sine 600 mm i lengderetning går det kun 8,33 stk pr m². 
Blokken er tilpasset for horisontal armering med 1, 2 eller 3 jern pr skift avhengig av ønsket styrke på muren. Vertikal armering dimensjoneres etter behov, avhengig av ønsket styrke på muren.

Det anbefales ikke å stable muren høyere enn 1-1,5 meter før den fylles.
Blokkene bør forvannes før utstøping/fylling. Dersom blokkene skal deles anbefales vinkelsliper
.

Hjørne høyre
Endeblokk
Dobbel ende
Halvblokk
Teknisk data
Vekt
11 kg
Antall pr m2
12.5
Antall pr pall
72
m2 pr pall
5.76
Vekt pr pall
792

Dokumentasjon

Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Ta kontakt

Svein Syvertsen

Salg / Logistikk

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.