Fasadeblokk

Fasadeblokk

Blokkene anvendes hovedsakelig som fasademurverk, men egner seg også svært godt til skillevegger hvor man får utnyttet betongmurverkets gode lydabsorberingsevne.

Blokkene produseres på bestilling og kan fåes i en rekke fargevarianter. Om ønskelig kan blokkene selvsagt pusses eller overflatebehandles. Fasadeblokka leveres som helblokk,  halvblokk og halv U-blokk hvor alle har en dybde på 120 mm og en høyde på 187 mm.

Fasadeblokka fra Systemblokk er svært godt egnet til skillevegger grunnet sine egenskaper med tanke på lyd, brannsikkerhet.
Dagens betongblokker produseres av sement og utvalgte kontrollerte tilslagsmaterialer – dette gir blokkene høy styrke og varighet år etter år. De gjennomfargede blokkproduktene produseres i første rekke med tanke på anvendelse uten noen form for overflatebehandling i utvendige fasader, både ved nybygg og ved rehabilitering.

Teknisk data
Vekt
11 kg
Antall pr m2
12.5
Antall pr pall
72
m2 pr pall
5.76
Vekt pr pall
792
Ledig stilling Systemblokk_40år - logo

Slik hjelper vi deg

Du tar kontakt med en av vår prosjektledere og sender over tegninger. Vi beregner pris, deretter er det byggemøte hvor vi har en gjennomgang av prosjektet og kommer med råd og erfaringer slik att resultatet blir best mulig. Våre tegnere tegner elementene og sender de til godkjenning hos dere. Når de er godkjent tar produksjonssjefen over og får elementene produsert.